Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14629
Название: Міжнародні розрахунки і валютні операції : навчальний посібник для студентів спеціальності 8.03050802 "Банківська справа"
Авторы: Лебідь О. В.
Ключевые слова: міжнародні розрахунки
валютні операції
валютні обмеження
валютний ринок
акредитив
вексель
гарантія
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Лебідь О. В. Міжнародні розрахунки і валютні операції : навчальний посібник для студентів спеціальності 8.03050802 "Банківська справа" / О. В. Лебідь. // – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2016. – 200 с.
Краткий осмотр (реферат): Розкрито теоретичні та практичні основи міжнародних розрахунків і проведення валютних операцій з урахуванням вітчизняного та міжнародного нормативно-правового забезпечення, а також світового досвіду таких операцій. Подано матеріал, що складається з двох тісно взаємопов'язаних частин, перша з яких присвячена валютним операціям та відносинам в Україні, друга – практиці здійснення міжнародних розрахунків. Розглянуто питання щодо ризиків валютних операцій та міжнародних розрахунків. Рекомендовано для студентів і аспірантів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, керівників, фінансових директорів, фахівців із економіки та фінансів, фінансових менеджерів банків та підприємств, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14629
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2016-10-НП Лебідь О. В.pdf2,77 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.