Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16277
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorУшкальов В. В.-
dc.date.accessioned2017-05-24T11:42:08Z-
dc.date.available2017-05-24T11:42:08Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationУшкальов В. В. Формування соціальної відповідальності персоналу [Електронне видання] / В. В. Ушкальов // Інфраструктура ринку. Електронний фаховий науково-практичний журнал. – 2017. – № 6. – Режим доступу: http://www.market-infr.od.ua/journals/2017/6_2017_ukr/en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16277-
dc.description.abstractMетою дослідження є визначення напрямів розвитку соціальної відповідальності персоналу промислових підприємств та в подальшому – формування на їх основі системи заходів щодо підвищення соціальної відповідальності компанії. До основних напрямів розвитку соціальної відповідальності персоналу віднесені: формування корпоративної культури організації на основі соціальних цінностей; системне формування у персоналу уявлень про етичні аспекти його рішень та соціальну корисність діяльності; розвиток соціальних мотивів; інтеграція індивідуальних цінностей до структури соціальних цінностей організації; формування системи підтримки соціально відповідальної поведінки; формування готовності до прийняття соціально відповідальних рішень та здійснення соціально відповідальних дій.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectсоціальна відповідальністьen_US
dc.subjectуправління персоналомen_US
dc.subjectрозвиток персоналуen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectперсоналen_US
dc.titleФормування соціальної відповідальності персоналуen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ушкальов_Формирование социальной ответственности персонала.pdf261,79 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.