Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17261
Название: Концепція формування технологій управління фінансами банку в умовах циклічності розвитку
Авторы: Чмутова І. М.
Яременко О. Р.
Ключевые слова: управління фінансами
банк
життєвий цикл
комплексні технології управління
спеціальні технології управління
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Чмутова І. М. Концепція формування технологій управління фінансами банку / І. М. Чмутова, О. Р. Яременко // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2017. – Вип. 16. – С. 810-816.
Краткий осмотр (реферат): У статті запропоновано концепцію формування технологій управління фінансами банку з урахуванням стадій його життєвого циклу, яка є частиною теорії фінансового менеджменту та розроблена у межах еволюційної парадигми. Обґрунтовано використання положень еволюційної економіки для формування технологій управління фінансами банку. Визначено узагальнені складові концепції формування технологій управління фінансами банку з урахуванням стадій його життєвого циклу: ідентифікація стадії життєвого циклу банку та розроблення його стратегії; вибір комплексних і спеціальних технологій управління фінансами банку; синтез інтегрованої технології управління фінансами банку. Відповідно до розробленої концепції комплексні технології формуються з урахуванням рівня зрілості системи фінансового менеджменту банку, а спеціальні – з урахуванням ефективності здійснення основних банківських операцій на кожній із стадій життєвого циклу банку. Це уможливить формування системи технологій управління фінансами банку, яка відповідатиме етапу його розвитку та складатиметься із скоординованих й упорядкованих управлінських процедур, забезпечить ефективну адаптацію банку до широкого спектра зовнішніх і внутрішніх змін, дозволить підвищити якість фінансових рішень.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17261
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття Чмутова_Яременко.pdf2,92 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.