Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1784
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКузенко О. Л.-
dc.date.accessioned2013-01-14T09:22:55Z-
dc.date.available2013-01-14T09:22:55Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКузенко О. Л. УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ ПОЗИЧАЛЬНИКА З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ БАНКУ / О. Л. Кузенко // Управління розвитком. - 2012. - №19(140). - С. 163-169en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1784-
dc.description.abstractВисвітлено концептуальні основи вдосконалення методики оцінки кредитоспроможності позичальника з метою підвищення рівня фінансової безпеки банку. Визначено основні групи ризику по позичальнику з метою оптимізації управління фінансовою безпекою банку.en_US
dc.description.abstractОсвещены концептуальные основы совершенствования методики оценки кредитоспособности заемщика с целью повышения уровня финансовой безопасности банка. Определены основные группы риска среди заемщиков с целью оптимизации управления финансовой безопасностью банка.en_US
dc.description.abstractThe conceptual basis of improving the methodology for assessing the creditworthiness of the borrower in order to improve the financial security of a bank is exposed. The main risk groups of the borrowers are identified in order to optimize the management of the bank's financial security.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУen_US
dc.subjectфінансова безпекаen_US
dc.subjectкредитоспроможність позичальникаen_US
dc.subjectоцінка кредитоспроможностіen_US
dc.subjectгрупи ризику позичальникаen_US
dc.subjectуправління фінансовою безпекоюen_US
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ ПОЗИЧАЛЬНИКА З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ БАНКУen_US
dc.subject.udcУДК 336.64en_US
Располагается в коллекциях:№ 19



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.