Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18119
Название: Зміни регулювання платоспроможності страховиків в умовах інтеграції до ринку ЄС
Авторы: Сокол С. В.
Внукова Н. М.
Ключевые слова: Solvency II
платоспроможність страховиків
інтеграція
Дата публикации: 2017
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Зміни регулювання платоспроможності страховиків в умовах інтеграції до ринку ЄС / Н. М. Внукова, С. В. Сокол // Трансформація фінансових ринків в умовах глобальної нестабільності: реалії сьогодення та погляд у майбутнє: Збірник матеріалів Виїзного науково-практичного семінару (6-15 жовтня 2017 р.) та Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (30 жовтня 2017 р.) / Університет ДФС України, ННІ фінансів, банківської справи, Кафедра фінансових ринків, ННІ права, Кафедра господарського права та процесу, Міжнародна академія інформатики, John cabot university in Romа, Universita degli studi di Padova, Universita degli studi di Perugia. – Ірпінь: Університет ДФС України, 2017. – С. 134-138.
Краткий осмотр (реферат): Визначено, що найбільш беззастережним ефектом введення положень Директиви Solvency II стане поява вимог до капіталу для покриття інвестиційних ризиків, що спонукатиме страховиків до перегляду інвестиційних стратегій та відмови у інвестування у високоризикові активи, відбудеться підвищення якості страхових послуг; послідовний перехід до системи пруденційного нагляду за страховою діяльністю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18119
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.