Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18953
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравцова А. В. | - |
dc.contributor.author | Преображенська О. С. | - |
dc.contributor.author | Кравцова А. В. | - |
dc.contributor.author | Преображенская Е. С. | - |
dc.contributor.author | Kravtsova A. V. | - |
dc.contributor.author | Preobrazhenska O. S. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-14T12:03:28Z | - |
dc.date.available | 2018-05-14T12:03:28Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Аналіз діяльності підприємств туристичної галузі. Робоча програма для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. А.В. Кравцова, О.С. Преображенська; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (767 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. - 52 с. - Загол. з титул. екрану. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18953 | - |
dc.description.abstract | Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Вміщено плани лекцій, практичних та семінарських занять, матеріали для закріплення знань (завдання для самостійної роботи, контрольні запитання), критерії щодо оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня. | en_US |
dc.description.abstract | Представлен тематический план учебной дисциплины и ее содержание по модулям и темам. Помещены планы лекций, практических и семинарских занятий, материалы для закрепления знаний (задания для самостоятельной работы, контрольные вопросы), критерии оценки знаний студентов, профессиональные компетентности, которыми должен владеть студент после изучения дисциплины. Рекомендовано для студентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня. | en_US |
dc.description.abstract | The thematic plan of the academic discipline and its contents are given according to the modules and themes. Plans of lectures, practical trainings and seminars, materials for consolidation of knowledge (tasks for self-study, test questions), assessment criteria for students' knowledge evaluation are presented. For Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism". | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | en_US |
dc.subject | туристичне підприємство | en_US |
dc.subject | економічний аналіз | en_US |
dc.subject | фінансово-господарська діяльність | en_US |
dc.subject | методи економічного аналізу | en_US |
dc.subject | фінансовий стан туристичного підприємства | en_US |
dc.subject | туристическое предприятие | en_US |
dc.subject | экономический анализ | en_US |
dc.subject | финансово-хозяйственная деятельность | en_US |
dc.subject | методы экономического анализа | en_US |
dc.subject | финансовое состояние туристического предприятия | en_US |
dc.subject | tourist enterprise | en_US |
dc.subject | economic analysis | en_US |
dc.subject | financial and economic activities | en_US |
dc.subject | methods of economic analysis | en_US |
dc.subject | the financial condition of the tourism enterprise | en_US |
dc.title | Аналіз діяльності підприємств туристичної галузі : робоча програма для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня | en_US |
dc.title.alternative | Анализ деятельности предприятий туристической отрасли : рабочая программа для студентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня | en_US |
dc.title.alternative | Analysis of Activity of Tourism Enterprises : syllabus for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism" | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (Т) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2017 - Кравцова А.В., Преображенська О.С..pdf | 712 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.