Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20820
Название: | Фактори формування ефективності виробництва в скотарстві. |
Авторы: | Шиян Д. В. |
Ключевые слова: | ефективність продуктивність тварин інтенсивність рентабельність прибутковість виробництва |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Шиян Д. В. Фактори формування ефективності виробництва в скотарстві / Д. В. Шиян // Вісник ХНАУ ім. В.В. Докучаєва. Серія „Економічні науки”. – Х., 2018. - № 2. – С. 20-29. |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розглядаються проблеми формування ефективності виробництва в скотарстві. На підставі аналізу даних сільськогосподарських підприємств Харківської області робиться висновок про наявність системної збитковості в галузі м’ясного скотарства. Рівень збитковості відмічався як у підприємств з низькою, так і високою продуктивністю тварин. В молочному скотарстві має місце чітка залежність отриманих фінансових результатів з рівнем продуктивності корів. Найбільшу величину прибутку отримували підприємства де продуктивність корів була найбільшою. Рівень рентабельності мав нелінійну залежність з величиною витрат на одну голову. Робиться висновок, що в молочному скотарстві існуючи економічний механізм дозоляє створювати привабливі умови для інноваційного розвитку галузі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20820 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Статья Шиян Д.В. Vkhnau_ekon_2018_2_5.pdf | 827,65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.