Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21446
Название: | Фінансовий аналіз: методичні рекомендації до курсових робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня |
Авторы: | Берест М. М. |
Ключевые слова: | фінансова діяльність фінансовий аналіз активи капітал структура капіталу ліквідність фінансова стійкість прибутковість |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Библиографическое описание: | Фінансовий аналіз. Методичні рекомендації до курсових робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. М.М. Берест; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (581 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. - 32 с. - Загол. з титул. екрану. |
Краткий осмотр (реферат): | Викладено основні вимоги щодо структури, змісту, оформлення та захисту курсової роботи з навчальної дисципліни. Визначено основні завдання та наведено методичні рекомендації до її виконання. Виділено основні напрями фінансового аналізу, за якими проводяться аналітичні дослідження в курсовій роботі. Методичні рекомендації спрямовані на вироблення у студентів практичних навичок щодо розрахунку показників, які характеризують фінансову діяльність підприємств і надають можливість діагностики їхнього фінансового стану. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня всіх форм навчання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21446 |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ФК) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2019-36-ЕВ Берест М М.pdf | 633,24 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.