Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21457
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Семенченко А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-09T07:22:13Z | - |
dc.date.available | 2019-07-09T07:22:13Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Нормування праці: методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. А.В. Семенченко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (1,01 МБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. - 59 с. - Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21457 | - |
dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації до практичних завдань відповідно до робочої програми з навчальної дисципліни. Їх використання дозволяє сформувати у студентів цілісне уявлення про особливості управління робочим часом працівників, методів аналізу, нормування праці та удосконалення ефективності використання робочого часу працівниками підприємства. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
dc.subject | нормування праці | ru_RU |
dc.subject | трудовий процес | ru_RU |
dc.subject | система нормування | ru_RU |
dc.subject | нормативи з праці | ru_RU |
dc.subject | продуктивність праці | ru_RU |
dc.subject | застосування норм | ru_RU |
dc.title | Нормування праці: методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (СЕ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019-Семенченко А В.pdf | 975,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.