Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21844
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузенко Т. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-11T09:32:30Z | - |
dc.date.available | 2019-10-11T09:32:30Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Фінансова безпека підприємства. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. Т. Б. Кузенко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (165 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. - 44 с. - Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21844 | - |
dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни. Уміщено загальні методичні рекомендації, визначено порядок виконання робіт, наведено умови завдань для виконання студентами та контрольні запитання. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня всіх форм навчання. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
dc.subject | безпека | ru_RU |
dc.subject | економічна безпека | ru_RU |
dc.subject | фінансова безпека | ru_RU |
dc.subject | ризики | ru_RU |
dc.subject | адаптація | ru_RU |
dc.title | Фінансова безпека підприємства: методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (Ф) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2019-Кузенко Т Б.pdf | 737,84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.