Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21911
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШиян Д. В.-
dc.contributor.authorБожко М. В.-
dc.date.accessioned2019-10-23T09:09:28Z-
dc.date.available2019-10-23T09:09:28Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШиян Д. В. Розміри посівних площ як фактор формування конкурентноспрожності підприємств в сільському господарстві / Д. В. Шиян, М. В. Божко // Конкурентоспроможність національної економіки : матеріали ХVІІІ міжнар. науково-практ. конф., 4-5 жовт. 2018 р. : тези допов.– К., 2018. – С. 107-111.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21911-
dc.description.abstractРозглядатися методичні та практичні аспекти поділу витрат на постійні та змінні. На прикладі сільськогосподарських підприємств Харківської області був використаний графічний метод визначення величини постійних витрат при виробництві пшениці і кукурудзи на зерно. Було встановлено, що величина постійних витрат змінюється в залежності від рівня інтенсивності виробництва. Був зроблений висновок, що у підприємств з найбільшим рівнем витрат на гектар посівної площі величина постійних витрат зменшувалася в порівнянні з підприємствами з меншим рівнем витрат. Даний фактор формує більш високий рівень конкурентоспроможності виробництва. Продовжено авторський підхід до визначення коефіцієнта структури постійних витрат.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectструктура витратru_RU
dc.subjectпостійні витратиru_RU
dc.subjectефективність виробництваru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність виробництваru_RU
dc.subjectкоефіцієнта структури постійних витратru_RU
dc.titleРозміри посівних площ як фактор формування конкурентноспрожності підприємств в сільському господарствіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шиян Д.В. Tesi_2018_ost-107-111.pdf171,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.