Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22336
Назва: Формування цін на аграрних ринках з урахуванням фактора очікувань
Автори: Шиян Д. В.
Теми: ціна на зернові
формування очікувань
динамічні ряди
Дата публікації: 2019
Видавництво: ФОП Лібуркіна Л. М.
Бібліографічний опис: Шиян Д. В. Формування цін на аграрних ринках з урахуванням фактора очікувань / Д. В. Шиян // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14 листоп. 2019 р., Харків. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019. – С. 97–102.
Короткий огляд (реферат): Підкреслюється, що фактор очікувань економічних суб’єктів відіграє суттєву роль в формуванні загальної економічної динаміки. В часи коли інформація в світі розповсюджується майже миттєво, дії багатьох інвесторів на різних ринках знаходяться в прямій залежності від сформованих у них очікувань як відносно найближчого майбутнього так довгострокового. Ці очікування, в свою чергу, формується під впливом отримуваної інформації, існуючих прогнозів різних експертів та аналітичних агентств. Запропонований методичний підхід дає можливість розглянути динамічні в процеси саме під кутом зору фактору очікувань. Проведена його апробація на прикладі ринку зернових та зернобобових культур виявила чітку залежність між рівнем очікувань обсягів продажу та їх ціною яка мала зворотній характер.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22336
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шиян Д Формування цін.pdf2,86 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.