Методичні матеріали (СЕ) : [285] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 121 по 140 из 285
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Креативна економіка та менеджмент. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальностей 051 "Економіка", 232 "Соціальне забезпечення" другого (магістерського) рівняСотнікова Ю. В.
2018Соціальна економіка . Методичні рекомендації для практичних і семінарських занять для студентів спеціальності 051 "Економіка" другого (магістерського) рівняГончарова С. Ю.
2018Управління персоналом. Методичні рекомендації до практичних завдань і плани семінарських занять для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівняАчкасова О. В.; Назаров Н. К.
2021Управління трудовим потенціалом. Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівняІванісов О. В.
2021Стратегічне управління. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" другого (магістерського) рівняГончарова С. Ю.
2021Кадрова безпека. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" другого (магістерського) рівняСеменченко А. В.
2021Етика та культура ділового спілкування. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 232 "Соціальне забезпечення" першого (бакалаврського) рівняСеменченко А. В.
2021Консультування у соціальній сфері. Методичні рекомендації до практичних завдань та плани семінарських занять для студентів спеціальності 232 "Соціальне забезпечення" першого (бакалаврського) рівняПисаревська Г. І.
2021Людський розвиток : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів спеціальності 051 «Економіка» третього (освітньо-наукового) рівняАгавердієва Х. Ф.
2021Трудова економіка: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів спеціальності 051 “Економіка” третього (освітньо-наукового) рівняІванісов О. В.
2021Проєктування трудових процесів: методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівняСеменченко А. В.
2021Психологія: методичні рекомендації до виконання контрольних робіт для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняЛугова В. М.
2018Економіка праці : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівняМішина С. В.
2021Основи самоменеджменту та лідерства . Методичні рекомендації до виконання контрольних робіт для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняЛугова В. М.
2020Соціальне проєктування. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 232 "Соціальне забезпечення" другого (магістерського) рівняГончарова С. Ю.
2020Соціальний захист та соціальне страхування. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 232 "Соціальне забезпечення" другого (магістерського) рівняАграмакова Н. В.
2021Методи нарахування соціальних виплат: методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 232 «Соціальне забезпечення» першого (бакалаврського) рівняМішина С. В.
2020Основи самоменеджменту і лідерства : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів усіх спеціальностей третього (освітньо-наукового) рівняЛугова В. М.
2020Управління кар’єрою : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів усіх спеціальностей третього (освітньо-наукового) рівняМішина С. В.
2020Людський розвиток. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 232 "Соціальне забезпечення" першого (бакалаврського) рівняАгавердієва Х. Ф.; Іванісов О. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 121 по 140 из 285