Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24191
Название: Моделювання впливу креативної економіки на тенденції розвитку держави
Авторы: Павліченко П. В.
Ключевые слова: креативна економіка
креативний клас
креативний сектор
економічне зростання
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Павліченко П. В. Моделювання впливу креативної економіки на тенденції розвитку держави: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 051 «Економіка» / П. В. Павліченко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): Виявлено та спрогнозовано тенденції розвитку моделі креативної економіки в країнах Європи та в Україні, визначено її вплив на економіку держави. Задля цього було всебічно досліджено суть, фактори функціонування та структура креативної економіки, проведено корпоративний аналіз особливостей «нових» моделей соціально-економічного розвитку 21 століття, досліджена структура та взаємозв’язки у системі креативної економіки, ґрунтуючись на концепціях Р. Флоріди, Ч. Лендрі та Дж. Хокінса. Розроблена структура креативного класу та креативного сектора на базі міжнародних та національних класифікаторів Європи та України для проведення практичної частини дослідження. Охарактеризована динаміка складових креативного класу та складових креативного сектора в європейських країнах та в Україні. Побудовані регресійні моделі для визначення впливу показників креативної економіки на ВВП європейських держав, спрогнозована тенденція розвитку креативних індустрій через екпоненціальне згладжування часових рядів. Виявлено взаємозв’язок показників діяльності IT-сфери за допомогою системи лінійних рівнянь як провідної індустрії креативної економіки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24191
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Павлiченко....3.pdf2,67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.