Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24911
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисиця Н. М. | - |
dc.contributor.author | Бєлікова Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-16T08:56:37Z | - |
dc.date.available | 2021-03-16T08:56:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Лисиця Н. М. Поведінка споживачів і управління стереотипами сприйняття інформації про продукт / Н. М. Лисиця, Ю. В. Бєлікова. // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ, 8–10 жовт. 2020 р. : тези допов. / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2020.- С. 120-121. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24911 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена вивченню поведінки споживачів та управління стереотипами сприйняття інформації про продукт. Управління поведінкою споживачів починається з можливості стимулювати очікувані емоції. Емоційний інтелект споживачів стає навігатором при диференціації стереотипів сприйняття споживачами інформації. Управління стереотипами сприйняття інформації у споживачів таких груп (самовмотивовані, емоційні лідери, емоційні аутсайдери, свідомі щодо своїх емоцій, емпати) може відбуватися на підставі тих компонентів емоційного інтелекту, які у них домінують. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | поведінка споживачів | ru_RU |
dc.subject | маркетинг | ru_RU |
dc.subject | емоційний інтелект | ru_RU |
dc.subject | стереотип | ru_RU |
dc.subject | цінності | ru_RU |
dc.title | Поведінка споживачів і управління стереотипами сприйняття інформації про продукт | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (УСК) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези_ХIОП_8-10-2020-сторiнки-1-2,120-121(1).pdf | 1,93 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.