Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25276
Название: Правове забезпечення захисту довкілля з урахуванням наслідків аварії на ЧАЕС
Ключевые слова: захист довкілля
навколишнє природне середовище
екологічна безпека
зона відчуження
радіаційне забруднення
чорнобильська катастрофа
техногенна катастрофа
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Правове забезпечення захисту довкілля з урахуванням наслідків аварії на ЧАЕС [Електронний ресурс]: Збірник матеріалів Круглого столу, присвяченого 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи; 22 квітня 2021 року. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. – 155 с.
Краткий осмотр (реферат): У Збірнику зібрані матеріали, що були подані на Круглий стіл «Правове забезпечення захисту довкілля з урахуванням наслідків аварії на ЧАЕС», присвяченого 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи (22 квітня 2021 року, м. Харків). Представлені матеріали охоплюють широке коло дискусійних питань щодо: проблем правового регулювання захисту довкілля внаслідок аварії на ЧАЕС; заходів із підвищення екологічної безпеки на території зони відчуження; радіаційного захисту, безпеки та системи контролю. Матеріали викладено в авторській редакції з незначними коректорськими правками. Відповідальність за точність поданих фактів, цитат, цифр і прізвищ несуть автори. Відображена у доповідях наукова позиція авторів може не співпадати з думкою редакції. Автори несуть повну відповідальність за висловлені ідеї, висновки та пропозиції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25276
Располагается в коллекциях:Збірник матеріалів Круглого столу, присвяченого 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи, 22 квітня 2021 року.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сборник_круглый_стол_(5).PDF1,23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.