Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25285
Название: Внутрішні інвестиції як стратегічний напрям економічної політики України
Авторы: Кліменко О. М.
Ключевые слова: внутрішні інвестиції
економічна політика
бідність
економічне зростання
нагромадження домогосподарств
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Кліменко О. М. Внутрішні інвестиції як стратегічний напрям економічної політики України / О. М. Кліменко // Ефективна економіка. ‒ 2021. ‒ № 3.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто необхідність переносу акцентів на внутрішні інвестиції з зовнішнього іноземного інвестування як основного засобу виводу України на європейський рівень соціально-економічного розвитку. Надано найбільш оптимальні для України види внутрішніх інвестицій, виведено чільні чинники, що перешкоджають внутрішнім інвестиціям країни та прискорюють їх. Обґрунтовано взаємозалежність між внутрішніми інвестиціями та бідністю населення України с позиції того, що нагромадження населення є підставою для значних внутрішніх інвестицій. Показано, що соціальна проблема бідності є першочерговою в економічній політиці України та затягування її вирішення приведе до незворотних наслідків втрати якості людського інтелектуального капіталу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25285
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
80.pdf203,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.