Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25316
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тимошенко К. В. | - |
dc.contributor.author | Алдошина М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-19T08:45:44Z | - |
dc.date.available | 2021-05-19T08:45:44Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Економіка сфери обслуговування. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. К. В. Тимошенко, М. В. Алдошина; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (137 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 25 с. - Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25316 | - |
dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт студентів, а також рекомендовану літературу. Наведено тематику курсових робіт і рекомендації щодо їхнього оформлення. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
dc.subject | курсова робота | ru_RU |
dc.subject | туристична діяльність | ru_RU |
dc.subject | сфера обслуговування | ru_RU |
dc.subject | підприємство обслуговування | ru_RU |
dc.subject | готельне підприємство | ru_RU |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | ru_RU |
dc.title | Економіка сфери обслуговування. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2021-Тимошенко К В, Алдошина М В.pdf | 666,39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.