Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25479
Название: Порівняльний аналіз рівня старіння населення України з іншими країнами
Авторы: Яремчук К. О.
Ключевые слова: населення
старіння
медіанний вік населення
зростання рівня смертності
старіння нації
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Яремчук К. О. Порівняльний аналіз рівня старіння населення України з іншими країнами / К. О. Яремчук // Аналітичні дослідження соціально-економічних проблем України і світу : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, 27 бер. 2021 р. : тези допов. ‒ Вінниця, 2021. ‒ С. 130 – 134.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена процесу старіння, як однією з найбільш значущих соціально-демографічних проблем. Автором проведено порівняльний статистичний аналіз старіння населення України з іншими країнами та виявлено причини і наслідки даного демографічного процесу. Також автор провів порівняння медіанного віку населення України та інших країн європейського континенту у 2020 році. Автором виявлено, що старіння населення є «інфраструктурною проблемою», яка стосується усіх сторін функціонування суспільства, таких як здоров’я нації, тривалість життя, рівень доходів та умови життя, освіта, ринок праці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25479
Располагается в коллекциях:Статті студентів (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Яремчук_тези.pdf361,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.