Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25550
Название: Обліково-контрольні аспекти дистанційної роботи в умовах пандемії COVID-19: Світові тенденції
Авторы: Писарчук О. В.
Марачевська А. В.
Ключевые слова: дистанційна робота
оплата праці
облікова політики
надомна робота
облік трудових відносин
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Писарчук О. В. Обліково-контрольні аспекти дистанційної роботи в умовах пандемії COVID-19: Світові тенденції / О. В. Писарчук, А. В. Марачевська // Актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання в умо-вах пандемії COVID-19 : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Хар-ків, 26 лют. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 314-319.
Краткий осмотр (реферат): В роботі було розглянуто тенденцій використання дистанційної роботи в різних країнах світу в періоди до пандемії COVID-19 та після запровадження обмежувальних заходів. Проведено аналіз факторів, які впливають на соціально-економічний розвиток суб’єктів господарювання та країн в цілому. Детально розглянуто особливості впливу світової пандемії на діяльність та розвиток суб’єктів господарювання, особливу увагу було приділено аспектам застосування дистанційної форми організації роботи. Виявлено проблемі питання щодо організації облікових та контрольних процедур в організації обліку дистанційної роботи, з урахуванням дотримання вимог діючого законодавства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25550
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Писарчук_тез_МВД_COVID-19_2021.pdf400 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.