Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25663
Название: | Організація готельно-ресторанного бізнесу |
Авторы: | Гоженко О. О Тимошенко К. В. |
Ключевые слова: | готельно-ресторанний бізнес обслуговування пандемія |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Організація готельно-ресторанного бізнесу / О. О. Гоженко, К. В. Тимошенко // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії і перспективи [Електронне видання]: матеріали VІІ Всеукр. студ. наук. конф., 18 бер. 2021 р. : тези допов. / відп. ред. А. А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. у-т, 2021. ‒ С. 46-47. |
Краткий осмотр (реферат): | В статті розглянуті теоретичні та практичні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі в умовах пандемії. Проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококваліфікованого персоналу та раціонального управління трудовими ресурсами. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25663 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів (ПТТБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
e3e35aeaf0946a5c39bf64469e493cf8_(1).pdf | 5,92 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.