Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25698
Название: Правові засади здійснення господарської діяльності суб’єктів господарювання в умовах пандемії
Авторы: Остапенко О. Г.
Ключевые слова: COVID-19
пандемія
обмеження прав суб’єктів господарювання
карантин
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Остапенко О. Г. Правові засади здійснення господарської діяльності суб’єктів господарювання в умовах пандемії / О. Г. Остапенко // Актуальні проблеми приватно та приватного права: матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., присвяченій 92-річчю від дня народження член-кореспондента НАПрН України, академіка Міжнародної кадрової академії, Заслуженого діяча науки України, д.ю.н., професора Процевського О.І., 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 283-286.
Краткий осмотр (реферат): Поява COVID-19 у 2020 р. призвело до зниження ділової і економічної активності у всьому світі. Урядом України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» 11.03.2020 р. введено карантин як адміністративні та медико-санітарні заходи для запобігання поширенню особливо небезпечних інфекційних хвороб на період, необхідний для ліквідації епідемії чи спалаху особливо небезпечної інфекційної хвороби. Відповідно, з метою запобігання поширенню пандемії коронавірусу на території України введено обмежувальні заходи, що вплинули на діяльність суб’єктів підприємництва, проте урядом і центральними органами виконавчої влади ініціюються і реалізуються заходи, спрямовані на стабілізацію економіки України та зменшення негативних наслідків, спричинених запровадженням таких заходів. Однак законодавство у цій сфері потребує подальшого вдосконалення й узгодження.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25698
Располагается в коллекциях:Статті (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Актуал_нi-проблеми-........pdf233,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.