Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25759
Название: Роль інфлюенсерів в управлінні комунікаційним процесом
Авторы: Сорокіна Г. В.
Зінкевич А. І.
Ключевые слова: інлюєнсери
комунікації
комунікаційна політика
комунікаційний шум
блогери
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Сорокіна Г. В. Роль інфлюенсерів в управлінні комунікаційним процесом / Г. В. Сорокіна, А. І. Зінкевич // Інноваційні рішення в економіці, бізнесі, суспільних комунікаціях та міжнародних відносинах: матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. ‒ Дніпро: Університет митної справи та фінансів, 2021. ‒ С. 844-846.
Краткий осмотр (реферат): Система маркетингової комунікації складається з засобів та процесів збору і надання інформації про ринки, пропоновані продукти, чи послуги, ведення торговельних переговорів і організації продажів, тобто все те, що дозволить налагодити зв'язок і обмін інформацією, створить можливість розуміння та згод між партнерами. Інфлюенсери це частина комунікаційного процесу в тому сенсі, що вони слугують засобом передачі інформації, засобом впливу на споживача та можуть спонукати споживчий інтерес до повторної купівлі продукту. Інфлюенсери розташовують лояльною, зацікавленою аудиторією, яка їм довіряє і вважає їх думку експертним в певній тематиці. Це не просто провідні популярної сторінки або блогу. Інфлюенсери активно взаємодіють з аудиторією і знають її потреби.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25759
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сорокiна_Г.,_Зiнкевич_А._текст.pdf456,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.