Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бутенко Д. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-01T12:47:25Z | - |
dc.date.available | 2021-09-01T12:47:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бутенко Д. С. Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Д. С. Бутенко // матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 85-річному ювілею професора Віктора Йосиповича Шияна, 19 лют. 2021 р. – 2021. ‒ С. 274-276. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943 | - |
dc.description.abstract | Тези присвячено розгляду актуальних питань в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Приведено досвід США та статистичні дані останніх років в готельно-рестораному бізнесі. Запропоновано шляхи підвищення якості послуг в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Надано та проаналізовано статистичну інформацію за готельно-ресторанного бізнесу України. Представлено рекомендації щодо залучення іноземних туристів в Україну. Виокремлено можливі шляхи залучення інвестицій. Обґрунтовано доцільність розвитку галузі тимчасового розміщення й організації харчування. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | тимчасове розміщення | ru_RU |
dc.subject | організація харчування | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | прибутковість | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | розвиток | ru_RU |
dc.title | Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (МБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу.pdf | 133,56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.