Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБутенко Д. С.-
dc.date.accessioned2021-09-01T12:47:25Z-
dc.date.available2021-09-01T12:47:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБутенко Д. С. Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Д. С. Бутенко // матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 85-річному ювілею професора Віктора Йосиповича Шияна, 19 лют. 2021 р. – 2021. ‒ С. 274-276.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943-
dc.description.abstractТези присвячено розгляду актуальних питань в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Приведено досвід США та статистичні дані останніх років в готельно-рестораному бізнесі. Запропоновано шляхи підвищення якості послуг в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Надано та проаналізовано статистичну інформацію за готельно-ресторанного бізнесу України. Представлено рекомендації щодо залучення іноземних туристів в Україну. Виокремлено можливі шляхи залучення інвестицій. Обґрунтовано доцільність розвитку галузі тимчасового розміщення й організації харчування.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectтимчасове розміщенняru_RU
dc.subjectорганізація харчуванняru_RU
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесru_RU
dc.subjectприбутковістьru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectрозвитокru_RU
dc.titleТенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу.pdf133,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.