Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26260
Название: Сучасні проблеми обліку власного капіталу
Авторы: Тютлікова В. В.
Ключевые слова: власний капітал
обліково-аналітичне забезпечення
інтелектуальний капітал
облік
нематеріальні активи
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Тютлікова В. В. Сучасні проблеми обліку власного капіталу / В. В. Тютлікова // Сучасні проблеми управління підприємствами: теорія та практика : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 29-30 берез. 2018 р. : тези допов. ‒ Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. ‒ С. 382-385.
Краткий осмотр (реферат): Посилення ролі інтелектуальних та інформаційних ресурсів у виробництві конкурентоспроможної продукції призводять до появи однієї з найбільш масштабних фінансових проблем. Оскільки змінилися способи створення продукту виникає необхідність перебудови змісту публічної звітності компаній. Звітність повинна містити інформацію про основні фактори вартості: про стратегію компанії, про нефінансові сторони діяльності, про невловимі активи компанії, які втілюються в понятті «інтелектуальний капітал». Аналіз складу витрат на інтелектуальний капітал підприємства дає можливість вирішення цієї проблеми через відображення інтелектуального капіталу у складі власного капіталу, який є на підприємстві, так як нематеріального активу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26260
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тютлікова-тези 2018.pdf268,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.