Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26590
Название: Технологічне забезпечення точності та продуктивності при фінішній абразивній обробці
Авторы: Дитиненко С. О.
Ключевые слова: кругле зовнішнє поздовжнє багатопрохідне шліфування
технологічна система
пружні деформації
чорнове шліфування
виходжування
цикл шліфування
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Дитиненко С. О. Технологічне забезпечення точності та продуктивності при фінішній абразивній обробці / С. О. Дитиненко // Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні : матеріали міжнар. наук.-техн. конф., м. Одеса, 23-25 вересня 2020 р. – Одеса : ОНПУ, 2020. – С. 60-62.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано теоретичний підхід до обґрунтування умов підвищення продуктивності обробки на технологічній операції круглого зовнішнього поздовжнього багатопрохідного шліфування з урахуванням обмеження за точністю обробки (точністю розміру), яка обумовлена пружними деформаціями елементів технологічної системи. Показано ефективність застосування циклу шліфування, що включає два етапи – етап чорнового шліфування та етап виходжування. При цьому оптимальним циклом шліфування, що забезпечує максимально можливу продуктивність обробки з урахуванням обмеження за точністю обробки, є цикл шліфування, що включає лише етап виходжування з початковим натягом в технологічній системі, що дорівнює величині припуску, що знімається.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26590
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Конференция_Одесса_2020 (стр 60-62).pdf552,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.