Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26656
Название: Порушення митних правил як гальмо для розвитку українського бізнесу
Авторы: Іванова Д. С.
Ключевые слова: митна справа
митні правила
бізнес
зовнішньоекономічна діяльність
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Іванова Д. С. Порушення митних правил як гальмо для розвитку українського бізнесу / Д. С. Іванова // Обліково-аналітичне забезпечення управління бізнес-процесами підприємства: збірник тез Всеукр-ої наук.-практ. інтер.-конф., 24-25 лист. 2021 р. – Херсон: ФОП Вишемирський В.С., 2021. – С. 327-328.
Краткий осмотр (реферат): Доведено, що застосування кримінального покарання за цілеспрямовану контрабанду спрямоване не на стягнення штрафів в першу чергу, а на зменшення кількості випадків контрабанди. Визначено, що законопроєкт № 5420 потребує доопрацювання в аспекті випадків, що потребуватимуть набуття кримінальної відповідальності. Законодавство має бути врегулювано таким чином, щоб умисні злочини для поширення тіньового сектору економіки в державі з приводу порушень митних правил відповідали належним чином за скоєний умисел, а в свою чергу задля підтримки легального бізнесу мають бути створені додаткові роз’яснювальні програми щодо декларування товарів з метою зменшення випадків виникнення непорозумінь між митниками та декларантами з подальшим притягненням до відповідальності за скоєння помилки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26656
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_студент_Iванова_Д.С. СТУД.pdf741,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.