Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26674
Название: Аспекти ідентифікації аналізу та управляння ризиками
Авторы: Самойленко В. В.
Ключевые слова: управління ризиками
підприємство
стратегії
ризик-менеджмент
удосконалення системи
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Самойленко В. В. Аспекти ідентифікації аналізу та управляння ризиками / В. В. Самойленко // Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: Економіка і управління. ‒ Видавничий дім «Гельветика» , 2021. ‒ Т. 32 (71). ‒ № 5. ‒ С 29-33.
Краткий осмотр (реферат): У сучасних мінливих, економічних, ринкових умовах, під впливом зовнішніх та внутрішніх факторів, аналіз існуючих та потенційних ризиків є дуже важливим елементом у діяльності суб’єктів господарювання. Ця проблема актуальна в будь-якому секторі економіки. Кожен з суб’єктів ринкових відносин на усіх рівнях відчуває на собі вплив непередбачених обставин та ризикових ситуацій, адекватна реакція на котрі дозволяє зберегти ресурси, та становище на ринку. Окрім цього управління ризиками передбачає аналіз ризиків та активний пошук різноманітних інструментів, що дозволяють впливати на них. Таким чином, можна відмітити, що жодна система управління ризиками не може існувати без структурованої моделі ризику, що в даний час спричиняє загрозу. Аналіз потенційних та відомих ризиків є дуже важливим напрямом в плануванні діяльності підприємства. Оцінка ризиків, врахування їх ймовірних наслідків на стан підприємства, та застосування методів їх мінімізації є дуже важливим для забезпечення ефективної діяльності суб’єктів господарювання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26674
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Самойленко_стат_я_с_водным_(реп)_.pdf623,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.