Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 61-70 зі 129 (час пошуку: 0.015 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Оптимізація систем захисту критичної інфраструктури на основі інформаційної ентропіїБезсонний В. Л.; Третьяков О. В.; Доронін Є. В.
2023Ентропійнинй підхід до оцінки екологічної безпеки водних ресурсівБезсонний В. Л.; Пляцук Л. Д.; Третьяков О. В.
2024Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.
2024Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.; Крамаренко Д. П.
2022Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчуванняІвашура А. А.; Тимченко К. І.
2023Designing human-machine systems: transformation of a designer’s thinkingMygal G.; Protasenko O.
2023Workplace eco-friendlinessProtasenko O.; Ivashura A.
2023Методика оцінки екологічної безпеки водного об’єкту на основі ентропійного підходуДашковська О.В.; Безсонний В. Л.; Третьяков О. В.
2023Прогнозування динаміки екологічного стану річки Сіверський ДінецьКарбань А. В.; Безсонний В. Л.
2023Визначення екологічних ризиків поверхневого водного об’єкту від здійснення господарської діяльностіБезсонний В. Л.; Ісакієв О. Ю.