Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
русский
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 91-100 зі 129 (час пошуку: 0.006 секунди).
назад
1
...
7
8
9
10
11
12
13
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Харчова хімія та нутриціологія. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Літвінова І. М.
2023
Основи курортології та рекреації. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес"
Сисоєва С. І.
2023
Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Хаустова Т. М.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Перспективи розвитку комп’ютерних технологій у готельно-ресторанному бізнесі
Жуков В. В.
;
Гончаров О. С.
2023
Особливості проектного фінансування для підприемств готельного і ресторанного бізнесу в умовах евроінтеграції
Жуков В. В.
2022
Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесів
Жуков В. В.
2018
Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика
Давидова О. Ю.
2023
Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
Розкриття
за авторами
23
Безсонний В. Л.
15
Давидова О. Ю.
13
Protasenko O.
13
Івашура А. А.
11
Черевична Н. І.
10
Протасенко О. Ф.
9
Третьяков О. В.
7
Mygal G.
7
Сисоєва С. І.
6
Andrieieva S.
.
далі >
за темами
10
підприємство
10
індустрія гостинності
9
забруднення води
8
safety
8
споживач
7
готельно-ресторанне господарство
7
готельно-ресторанний бізнес
7
заклад
7
послуга
7
продукція
.
далі >
за датою випуску
57
2023
45
2022
15
2024
3
2019
2
2018
1
2020
1
2021
містить файли
124
true