Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-2 из 2.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2021
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Хаустова Т. М.
;
Федак Н. В.
2023
Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Хаустова Т. М.
Просмотр
Автор
1
Давидова О. Ю.
1
Федак Н. В.
Тема
1
борошно пшеничне
1
біологічна цінність
1
виробництво
1
гідротермообробка
1
жировий компонент
1
крокетна маса
1
кулінарна продукція
1
напівфабрикати
1
продукція
1
сировина
.
дальше >
по дате выпуска
1
2021
1
2023
Has File(s)
2
true