Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
русский
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.003 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass
Khaustova T.
;
Fedak N.
;
Andrieieva S.
;
Dikhtyar A.
2018
Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика
Давидова О. Ю.
Розкриття
за авторами
1
Andrieieva S.
1
Dikhtyar A.
1
Fedak N.
1
Khaustova T.
1
Давидова О. Ю.
за темами
1
croquette mas
1
hydrothermal treatment
1
properties of flour,
1
sautéed wheat flour
1
sautéing parameters
1
waterabsorbing capacity
1
готельно-ресторанне господарство
1
ефективність
1
методологія
1
підприємство
.
далі >
містить файли
2
true