Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5 (час пошуку: 0.007 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Закордонний досвід урядової підтримки індустрії гостинностіКозуб В.
2024Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.
2023Роль стандартизації у підвищенні якості послуг гостинностіБезсонний В. Л.; Хозін О. О.
2024Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняЧеревична Н. І.
2023Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесуЧеревична Н. І.; Подушко Ю. О.