Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27024
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБакало Н. В.-
dc.date.accessioned2022-01-27T13:18:20Z-
dc.date.available2022-01-27T13:18:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБакало Н. В. Організація гастрономічного туризму (на прикладі Полтавської області) : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 242 «Туризм» / Н. В. Бакало. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27024-
dc.description.abstractУ роботі було обґрунтовано важливість організації гастрономічних турів для популяризації туризму в Полтавською регіоні. Також було проаналізовано та виявлено сучасні тенденції розвиту гастрономічного туризму в Україні та світі. У дослідженні були запропоновано механізм розробки нового гастрономічного туристичного маршруту «Мандруємо Полтавщиною» та розраховано економічний ефект від продажі туру «Мандруємо Полтавщиною» Робота складається із вступу, трьох розділів, загального висновку, списку використаних джерел та додатків. Текст містить таблиці та рисунки.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectтуризмru_RU
dc.subjectгастрономічний турru_RU
dc.subjectрегіонru_RU
dc.subjectтуристичний маршрутru_RU
dc.subjectекономічний ефектru_RU
dc.titleОрганізація гастрономічного туризму (на прикладі Полтавської області)ru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бакало_ДП.pdf965,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.