Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27114
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bezsonnyi V. L. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-03T08:02:28Z | - |
dc.date.available | 2022-02-03T08:02:28Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Environmental safety and quality of food raw materials and products: program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor) level: [Electronic edition] / comp. V. L. Bezsonnyi. – Kharkiv: Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics, 2021. – 13 p. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27114 | - |
dc.description.abstract | The thematic plan of the discipline and its content by topic are submitted. The methods of learning and teaching the discipline, the criteria for assessing student knowledge, the rating plan of the discipline, literature are presented. Recommended for students of all specialties of the first (bachelor) level. | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.subject | quality of food raw materials | ru_RU |
dc.subject | product quality | ru_RU |
dc.subject | environmental safety | ru_RU |
dc.title | Environmental safety and quality of food raw materials and products: program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor) level | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Екологічна безпека та якість харчової сировини і продукції-Безсонний В.В..pdf | 881,27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.