Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27343
Название: Інформаційно-аналітична система дотримання умов належної обачності у контрагентських відносинах з банками
Авторы: Безродна О. С.
Огородня Є. М.
Ключевые слова: банки
інформаційно-аналітична система
фінансовий моніторинг
контрагентські відносини
каузальний підхід
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Безродна О. С. Інформаційно-аналітична система дотримання умов належної обачності у контрагентських відносинах з банками / О. С. Безродна, Є. М. Огородня // Фінансове регулювання зрушень у економіці України: зб. тез допов. учасників VІ між нар. наук.-практ. Інтернет-конф., Мукачево, 29 бер. 2022 р. : тези допов. – Мукачево: Вид-во МДУ, 2022. – С.8-10.
Краткий осмотр (реферат): Побудовано інформаційно-аналітичну систему дотримання умов належної обачності у контрагентських відносинах з банками, що ґрунтується на каузальному підході та визначенні волатильності їх комплаєнс-ризиків у сфері фінансового моніторингу. Побудована система дозволяє генерувати можливі сценарії змін ключових критеріїв відповідності банків очікуванням контрагентів у зв’язку зі змінами вірогідності їх залучення у мережеві схеми, необхідністю підвищення рівня розвитку внутрішньої системи комплаєнсу, змінами у політиках регулятору та у діяльності банків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27343
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Безродна О.С._ТЕЗИ.pdf601,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.