Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27348
Название: Організаційна культура як складова професійної культури майбутніх бакалаврів банківської справи
Авторы: Михайлюк Н. В.
Баласанян О. Д.
Гутнікова Т. Ю.
Ключевые слова: організаційна сфера
ділові партнери
філософія організації
неформальне і формальне спілкування
принципи ділового спілкування
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Михайлюк Н. В. Організаційна культура як складова професійної культури майбутніх бакалаврів банківської справи / Н. В. Михайлюк, О. Д. Баласанян, Т. Ю. Гутнікова // Педагогічні науки: теорія та практика. – 2021. – Вип. № 4. –С. 164-169.
Краткий осмотр (реферат): Статтю присвячену аналізу одного з видів професійної культури майбутнього бакалавра банківської справи – організаційній культурі. В процесі навчання в закладі вищої освіти у студентів повинні бути сформовані основи професійної культури. Професійна культура – досить складне явище, яке поєднує в собі професіоналізм та майстерність фахівця, широкий професійний кругозір, високі моральні та інтелектуальні якості та певні якості особистості (самостійність, вміння працювати в команді, відповідальність, творча активність тощо). Організаційна культура, як один з видів професійної культури, відображає процес організації роботи, взаємодії та спілкування людей у колективі, а також організацію та управління відносинами з діловими партнерами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27348
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2 стаття Михайлюк.pdf738,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.