Методичні матеріали (ІКТ) : [125] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 125
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Бізнес-аналітика : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняТютюник О. О.
2023Основи проектування інформаційних систем : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняТютюник О. О.; Удовенко С. Г.
2023Інформатика : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми "Менеджмент організацій і адміністрування" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Бринза Н. О.
2023Веб-аналітика : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняБринза Н. О.
2023Методи та засоби обчислювального інтелекту: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Гороховатський О. В.
2023Інформаційні системи в бізнесі та управлінні: програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології " освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняКобзев І. В.
2023Веб-дизайн : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняЗатхей В. А.; Передрій О. О.
2023Технології роботи з BIG DATA: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів спеціальності 126 " Інформаційні системи та технології " освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняКобзев І. В.
2023Інтелектуальний аналіз даних : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.
2023Основи штучного інтелекту: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняГороховатський О. В.
2023Теорія прийняття рішень в інформаційних системах : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Передрій О. О.
2023Нейромережева обробка даних: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Гороховатський О. В.
2023Якість програмного забезпечення та тестування : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняВільхівська О. В.
2023Інформаційні системи та технології : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняТютюник О. О.; Удовенко С. Г.
2023Розробка інтерфейсу користувача Інформаційних систем : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.
2023Організація баз даних і знань : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняТютюник О. О.
2023Системний аналіз в ІТ : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняБринза Н. О.
2023Моделювання систем та методи оптимізації : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняТютюник О. О.; Задачін В. М.
2023Комп'ютерна графіка та обробка зображень: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Гороховатський О. В.; Передрій О. О.
2023Вступ до фаху : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняТютюник О. О.; Удовенко С. Г.; Тесленко О. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 125