Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27897
Назва: Розвиток консалтингової діяльності на міжнародних ринках
Автори: Кравцова А.
Теми: консалтингові послуги
міжнародний ринок
глобалізація
ріелторські компанії
консалтингові агенції
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Кравцова А. Розвиток консалтингової діяльності на міжнародних ринках: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» / А. Кравцова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Короткий огляд (реферат): В роботі визначено сутність та охарактеризовано види та функції консалтингової діяльності, визначено особливості організації міжнародної консалтингової діяльності та особливості надання ріелторських послуг на міжнародних ринках як складової консалтингової діяльності, дана характеристика європейського ринку послуг консалтингової діяльності, охарактеризовано компанію «Borges Inversiones», її зовнішньоекономічну діяльність та ріелторські операції на міжнародних ринках, надано практичні рекомендації щодо розвитку консалтингової діяльності в Україні з використанням європейського досвіду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27897
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЕВ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1_Диплом Кравцова А.О. ОП Міжнародний бізнес.pdf2,45 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.