Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27919
Название: Підвищення рівня інвестиційної привабливості підприємства в умовах економічної нестабільності
Авторы: Канішева К.
Ключевые слова: інвестиційна привабливість
інвестиції
інвестиційна діяльність
інвестиційний клімат
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Канішева К. Підвищення рівня інвестиційної привабливості підприємства в умовах економічної нестабільності: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 051 «Економіка» / К. Канішева. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): В роботі було досліджено теоретико-методичні основи інвестиційної привабливості підприємства та напрями підвищення її рівня. Розкрито методичні підходи щодо оцінки рівня інвестиційної привабливості підприємства. Зокрема, у першому розділі детально досліджено теоретичні основи поняття «інвестиційна привабливість підприємства», виокремлено методичні підходи до оцінки її рівня на підприємстві. У другому розділі проведено ґрунтовний аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища, визначено рівень ресурсного забезпечення підприємства та загалом проаналізовано його фінансовий стан та рівень інвестиційної привабливості. У третьому розділі дипломної роботи, з метою покращення інвестиційної привабливості ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА» запропоновано технологічний та організаційно-економічний заходи, які допоможуть підвищити рівень привабливості для інвесторів та загалом покращать фінансовий стан підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27919
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Кан_шева Кар_на Серг_ївна 6.051.060 Економ_ка п_дприємства.pdf3,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.