Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27965
Название: Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи студентами освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 051 «Економіка»
Авторы: Васюренко Л. В.
Кукса І. М.
Кочетков О. В.
Матичак П. П.
Кислюк Л. В.
Ключевые слова: оформлення
процедура захисту
дипломна робота
бакалавр
загальні вимоги
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи студентами освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 051 «Економіка» / уклад. Л. В. Васюренко, І. М. Кукса, О. В. Кочетков та ін. – Харків: ЛНАУ, 2017. – 46 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі розглянуто питання організації підготовки та захисту випускної роботи бакалавра. Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи мають за мету зорієнтувати студентів у виборі напряму відповідних наукових досліджень, у правильному, відповідно до чинних вимог, написанні та оформленні роботи, у кваліфікованій підготовці до її публічного захисту. Призначені для здобувачів освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 051 «Економіка».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27965
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ДРБ_останній варіант методичка бакалавр.pdf652,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.