Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28300
Название: Мотиваційні основи прийняття адміністративних рішень в економічній політиці
Авторы: Маруженко В. В.
Ключевые слова: соціально-економічний розвиток
мотивація
промислове підприємство
економічна політика
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Маруженко В. В. Мотиваційні основи прийняття адміністративних рішень в економічній політиці / В. В. Маруженко // Розвиток партнерства ЄС – Україна в публічному управлінні (в рамках реалізації Модулю «Демократична децентралізація влади як європейський досвід державного управління» програми Erasmus+: Жан Моне) (онлайн): матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків : ТОВ «Константа», 2022. – C. 402-405.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено, що невід’ємною умовою сталого економічного розвитку держави є підвищення ефективності праці за рахунок реформування існуючого механізму мотивації праці на всіх рівнях управління економікою і, в першу чергу, на рівні підприємства. Реалізація завдань економічного зростання можлива за умови створення мотиваційної системи, яка здатна спонукати персонал до ефективної праці. Остання є критерієм ефективності виробництва як на макроекономічному рівні, так і на рівні підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28300
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Маруженко_тези.pdf143,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.