Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312
Title: Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Протасенко О. Ф.
Мигаль Г. В.
Keywords: зелена інфраструктура
екологічна культура
готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 2022
Citation: Протасенко О. Ф. Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі / О. Ф. Протасенко, Г. В. Мигаль // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс] : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків, 2022. ‒ С. 357-358.
Abstract: У роботі розглянуто питання застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі. Проаналізовані переваги і недоліки використання зеленої інфраструктури на об’єктах готельно-ресторанного бізнесу.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312
Appears in Collections:Статті (ГРБ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.