Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312
Title: | Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі |
Authors: | Протасенко О. Ф. Мигаль Г. В. |
Keywords: | зелена інфраструктура екологічна культура готельно-ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Протасенко О. Ф. Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі / О. Ф. Протасенко, Г. В. Мигаль // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс] : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків, 2022. ‒ С. 357-358. |
Abstract: | У роботі розглянуто питання застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі. Проаналізовані переваги і недоліки використання зеленої інфраструктури на об’єктах готельно-ресторанного бізнесу. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312 |
Appears in Collections: | Статті (ГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Протасенко_ЗАСТОСУВАННЯ_ПРИНЦИП В_ЗЕЛЕНО _IНФРАСТРУКТУРИ_В_.pdf | 327,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.