Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28386
Название: Інноваційні способи управління фінансовими ризиками в електронній комерції та Digital маркетингу
Авторы: Татаринцева Ю. Л.
Пушкар О. І.
Кочетова Т. І.
Назарова Т. Ю.
Ключевые слова: економіка вражень
цифровізація
інформаційні технології
маркетингова діяльність
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Татаринцева Ю. Л. Інноваційні способи управління фінансовими ризиками в електронній комерції та Digital маркетингу / Татаринцева Ю. Л., Пушкар О. І., Кочетова Т. І. та ін. // Енергозбереження. Енергетика. Енергоаудит. – 2022. - № 3-4 (169-170). - С. 25-35.
Краткий осмотр (реферат): У статті обґрунтовані методичні рекомендації з управління фінансовими ризиками в процесі електронної комерції та digital маркетингу. Доведено значущість виявлення цифрових і фінансових ризиків протягом всієї взаємодії клієнта і компанії на основі мапи подорожі клієнта. Завдяки запропонованим методичним рекомендаціям, підприємство може системно підходити до процесу управління ризиками, ґрунтуючись на 3 етапах: виявлення критичних станів (фіксування ризикових подій) у точках дотику клієнтів; виявлення причин виникнення ризикових подій у ланцюгу ризиків; усунення причин виникнення ризикових подій у ланцюгу ризиків. Запропоновані ключові принципи управління фінансовими ризиками в процесі електронної комерції та digital маркетингу. Доведено, що управління фінансовими ризиками в процесі електронної комерції та digital маркетингу в мережі відповідає сучасним запитам ринку, що необхідно для підтримки лояльності бренду та збільшення обсягів продажів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28386
Располагается в коллекциях:Статті (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
стат_я_Пушкар__2.pdf967,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.