Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
українська
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Search
Search:
All of DSpace
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 29 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2022
Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2022
Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Літвінова І. М.
2022
Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Жуков В. В.
2022
Екологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Безсонний В. Л.
2022
Ресурсозберігаючі та екологічні технології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Івашура А. А.
2022
Life safety and labour protection: work program of the training course for students of speciality 073 “Management” of the educational program “Business administration” of the first (bachelor’s) level
Protasenko O. F.
;
Протасенко О. Ф.
2022
Ecology: work program of the educational discipline for students of all specialities of the first (bachelor’s) level
Protasenko O. F.
;
Протасенко О. Ф.
2023
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2022
Основи курортології та рекреації: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Сисоєва С. І.
Discover
Author
10
Давидова О. Ю.
5
Сисоєва С. І.
4
Протасенко О. Ф.
4
Черевична Н. І.
3
Protasenko O. F.
2
Безсонний В. Л.
2
Блохіна О. М.
2
Жуков В. В.
2
Літвінова І. М.
1
Mykhailova E. O.
.
next >
Subject
7
споживач
6
виробництво
6
заклад
6
продукція
5
обслуговування
4
готельно-ресторанне господарство
4
послуга
4
підприємство
3
послуги
3
ресторанне господарство
.
next >
Date issued
12
2023
10
2022
7
2024
Has File(s)
29
true