Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 11-20 из 29.
назад
1
2
3
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Основи гостинності: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Жуков В. В.
2024
Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
2024
Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
;
Крамаренко Д. П.
2024
Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Мистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Екологія людини : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Безсонний В. Л.
2024
Food blogging : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Блохіна О. М.
2023
Харчова хімія та нутриціологія. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Літвінова І. М.
2023
Основи курортології та рекреації. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес"
Сисоєва С. І.
Просмотр
Автор
10
Давидова О. Ю.
5
Сисоєва С. І.
4
Протасенко О. Ф.
4
Черевична Н. І.
3
Protasenko O. F.
2
Безсонний В. Л.
2
Блохіна О. М.
2
Жуков В. В.
2
Літвінова І. М.
1
Mykhailova E. O.
.
дальше >
Тема
7
споживач
6
виробництво
6
заклад
6
продукція
5
обслуговування
4
готельно-ресторанне господарство
4
послуга
4
підприємство
3
послуги
3
ресторанне господарство
.
дальше >
по дате выпуска
12
2023
10
2022
7
2024
Has File(s)
29
true