Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29338
Название: Поетизація судноплавної термінології в українськомовному художньому дискурсі
Авторы: Міняйло Р. В.
Міняйло Н. В.
Ключевые слова: лінгвостилістика
художній дискурс
судноплавна термінологія
синтагматика
поетизація фахової термінології
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Міняйло Р. В. Поетизація судноплавної термінології в українськомовному художньому дискурсі / Р. В. Міняйло, Н. В. Міняйло // Мова і право : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 25 жовтня 2022 р. / За заг. ред. І. В. Царьової. – Дніпро: Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, 2022. – С. 144–149.
Краткий осмотр (реферат): Досліджування української судноплавної термінології завжди на часі. Це пов’язано не лише з унормуванням назв в аспекті літературного слововживання й урахуванням усіх значеннєвих відтінків у постанні термінів, а й зі становленням України як держави з розвиненими судноплавними традиціями, історичною тяглістю річкового і, особливо, морського промислу. Проаналізована синтагматика судноплавної термінології в художньому дискурсі схиляє до думки, що досліджування способів і засобів поетизації фахових термінологій має всі шанси стати перспективним напрямом лінгвостилістичних досліджень.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29338
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збiрник_МОВА_I_ПРАВО_2022.pdf2,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.