Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29502
Название: Вступ до фаху : робоча програма для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" освітньої програми «Технології електронних мультимедійних видань» першого (бакалаврського рівня)
Авторы: Пушкар О. І.
Ключевые слова: вступ до фаху
технології електронних мультимедійних видань
робоча програма
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Вступ до фаху : робоча програма для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" освітньої програми «Технології електронних мультимедійних видань» першого (бакалаврського рівня) [Електронне видання] / укл. О. І. Пушкар – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 9 с. (Укр. мов.).
Краткий осмотр (реферат): Дисципліна «Вступ до фаху» призначена для підготовки бакалаврів за спеціальністю 186 Видавництво та поліграфія. В межах дисципліни розглядаються: загальна характеристика спеціальності 186 "Видавництво і поліграфія"; мультимедійні технології - можливості і перспективи розвитку; структура навчального процесу; організація навчальної діяльності студента; необхідні умови для активного навчання; сучасний світ – вимоги до фахівця з ТЕМВ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29502
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
поз.343_!Вступ до фаху 2023.pdf298,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.