Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29846
Название: Актуальні питання нагляду на ринку небанківських фінансових послуг
Авторы: Шорох В. Д.
Ключевые слова: активи
воєнний стан
зміни
індивідуальний підхід
нагляд на ринку небанківських фінансових послуг
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Шорох В. Д. Актуальні питання нагляду на ринку небанківських фінансових послуг [Електронний ресурс] / В. Д. Шорох // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку бізнесу, фінансово-кредитних та облікових систем : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 19 травня 2023 р. : тези допов. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2023. – С. 118-119.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто актуальні питання нагляду на ринку небанківських фінансових послуг в умовах триваючої війни. Узагальнено законодавчі зміни до нормативно-правових актів регулятора на ринку небанківських фінансових послуг в Україні. Визначено їх наслідки для надавачів фінансових послуг. Наведено рекомендації надавачам небанківських фінансових послуг для уникнення механізмів покарання, що включають унормування активів, внесення змін до їх структури, рівня та посилення роботи з клієнтами у бік індивідуалізації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29846
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шорох тези 3.pdf788,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.