Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29909
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГришина В. В.-
dc.contributor.authorБолотова О. О.-
dc.contributor.authorЄрмоленко О. О.-
dc.date.accessioned2023-07-10T11:15:57Z-
dc.date.available2023-07-10T11:15:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКомунікація в публічній адміністрації. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. В. В. Гришина, О. О. Болотова, О. О. Єрмоленко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця.  — Електрон. текстові дан. (392 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 30 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 17-20.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29909-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до написання курсових робіт. Викладено основні вимоги до обсягу, оформлення, структури та змісту розділів курсової роботи. Наведено можливу тематику робіт і список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" другого (магістерського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectкомунікаціяru_RU
dc.subjectпублічна адміністраціяru_RU
dc.subjectкурсова роботаru_RU
dc.subjectметодичні рекомендації до написання курсової роботиru_RU
dc.titleКомунікація в публічній адміністрації. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" другого (магістерського) рівняru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023-Гришина ВВ, Болотова ОО, Єрмоленко ОО.pdf715,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.